Industrijski roboti

Linija naprednih MELFA robota kompanije Mitsubishi nudi brzinu, tačnost i kompaktan dizajn, kao i dug životni vek. MELFA Roboti pružaju vodeće prednosti u klasi za male i srednje robotske aplikacije.
Paleta proizvoda uključuje gotovo univerzalne robote sa zglobnom rukom sa 6 stepeni slobode i nosivosti od 2 kg do 20 kg i SCARA robote sa 4 stepena slobode i nosivosti od 3 kg do 70 kg za zadatke sklapanja i paletiranja.
Dva posebna modela su jedinstveni visoko precizni roboti sa njihovom paralelnom strukturom ruku za vrlo brze mikro rukovanje zadacima nosivosti od 1 kg do 5 kg, kao i fleksibilni SCARA robot za brzu montažu na plafon.

Industrijski dizajn

Ruka je zasnovana na našem 40-godišnjem iskustvu u dizajniranju industrijskih robota. Većina korišćenih rešenja su ista kao kod standardnog industrijskog robota. Daje veliku krutost i ponovljivost - zadržava visok kvalitet vaše proizvodnje i omogućava izvršenje zadataka koji zahtevaju visoku preciznost. Druga prednost je dug životni vek - isto kao i naši drugi roboti, koji rade i više od 10 godina.

Bezbednost

Brzina, položaj i sila su bezbedno ograničeni. Usklađenost sa ISO 10218-1 i ISO / TS 15066 su potvrđeni TUV sertifikatom. Maksimalne sile generisani krakom nalaze se u opsezima definisanim ISO / TS 15066. Sve to bez dodatnih senzora sile ili momenta - zahvaljujući našim J5 servomotorima sledeće generacije.

Integracija

Assista pokreće kompaktni CR800 kontroler - isti koji se koristi za sve druge robote Mitsubishi Electric-a. Nema razlike u ožičenju, radu i programiranju. Koristite kompletan spektar uključenih funkcija, lako se integrišu sa PLC-om, HMI-jem, servomotorom, CNC-om i Mitsubishi Electric-om koriste razne industrijske mreže, poput CC-Link IE Field, Profinet, EtherNet / IP ili EtherCAT.